Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie PVC pentru export

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Salamander.rehau.alumil
Out Of stock
Descriere
- Cautam colaboratori sau parteneri pentru export: cunoastem conditiile de calitate agreate in UE si prin urmare furnizam exclusiv produse certificate CE. Profilele utilizate la realizarea tamplariei (Salamander ,Rehau), sticla ( Saint-Gobain) sau feroneria (Roto NT sau G-U) sunt aceleasi folosite si la fabricile din Europa.

- Oferim o gama variata de produse la pret de Romania, care fac fata rigorilor calitative din UE; astfel produsele pe care le comercializam sunt insotite de certificate de garantie si toate agrementele solicitate in UE; - Preluam comenzi si executam montaj in tarile din UE .

- Nu platesti TVA: ai din start un avantaj de 24% fata de celelalte preturi de pe piata. Daca faci achizitia pe o firma sau persoana fizica inregistrata ca si platitoare de TVA in oricare din tarile din UE iti emitem factura fara TVA (afara de Romania unde se plateste TVA). Astfel platesti mai putin reducand in mod corect si legal costurile proiectului tau.

- Avem costuri reduse de transport . Toti acesti factori influenteaza in mod pozitiv pretul final pe care tu il vei plati. Foarte important in ceea ce priveste transportul este asigurarea bunurilor transportate. Astfel tamplaria pe care v-o livram este asigurata integral pe toata perioada transportului pentru sume de pana la 100000 euro nemaiexistand riscul de a suporta eventualele deteriorari survenite pe parcurs.

- Livram direct pe santier ori de cate ori este nevoie; preluam atat comenzi mari cat si comenzi mai mici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura