Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Salamander Bluevolution Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SALAMANDER BLUEVOLUTION
Out Of stock
Descriere
BluEvolution

Fereastra viitorului. Perfectiune - Made in Germany.

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea - made in Germany.

Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si
aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare
influenteaza crucial performantele tehnice.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura