Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulouri exterioare aluminiu Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Brand
Rulouri aluminiu
Out Of stock
Descriere
Rulouri exterioare aluminiu

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda; poate fi simplu sau cu plasa antiinsecte incorporata. Motorizarea se executa pentru rulou, plasa fiind actionata manual.
Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Avand un inalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Rulourile exterioare pentru ferestre asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa, iar iarna constituie o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii in casa, micsorand consistent factura la incalzire.

Avantajele rulourilor exterioare din aluminiu:
- izolare termica
- izolare fonica
- protectie antiefractie
- protejeaza fereastra de intemperii
- obtureaza complet accesul luminii
- gama variata de culori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura