Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termoizolatii Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Termoizolatii exterioare
Descriere
Polistiren

Printre cele mai utilizate materiale pentru termoizolare sunt polistirenul expandat (EPS) si polistirenul extrudat (XPS) datorita pretului mai redus. EPS-ul este folosit atat la exteriorul cladirii, cat si la interior, acoperis, tavan si incalzire in pardoseala. XPS-ul este recomandat pentru termoizolari in medii umede (fundatii, socluri si terase inversate) datorita impermeabilitatii superioare. XPS-ul nu are capacitatea de a „respira”, fapt care nu il recomanda pentru termoizolarea exterioara a fatadelor.

Vata minerala

Este un alt material des folosit indicat pentru fatade, terase si acoperisuri. Aceasta permite un transfer mai bun al umiditatii din interiorul casei catre exterior si asigura o izolare termica fonica mai buna decat polistirenul.

Spuma poliuretanica

Este o alternativa superioara la polistiren sau vata minerala, cu ajutorul careia veti economisi spatiu, deoarece se aplica intr-un strat de 3 cm, doar pe una dintre suprafete (interioara sau exterioara). Spuma poliuretanica rigida ofera o buna termoizolatie, hidroizolatie, plus un grad ridicat de fonoizolatie deoarece interiorul si exteriorul sunt separate printr-o anvelopa continua, fara punti termice.

Celuloza

Acest tip de termoizolatie se obtine din reciclarea hartiei si are caracteristici de izolant termic si fonic superioare materialelor traditionale. Coeficientul de transfer termic este mai bun decat al vatei minerale, iar aplicarea fara discontinuitati la imbinarea cu structura pe care se monteaza, ii sporeste performanta de izolator termic. Costurile pentru acest tip de termoizolatie sunt mai mari cu 15 - 20% fata de cele ale unor materiale traditionale.

Canepa

Termosistemul cu canepa este recomandat pentru izolarea acoperisurilor, a peretilor si a pardoselii, asigurand un transfer termic bun. Capacitatea excelenta de difuzie a produsului realizeaza reglarea automata a umiditatii, ceea ce permite crearea unor conditii climatice placute si sanatoase in interiorul incaperii. Datorita faptului ca fibrele de canepa nu contin albumina, nu este nevoie de un tratament impotriva moliilor si gandacilor.

Vopsea termoizolatoare

Astfel de termosisteme au un continut ridicat de microsfere de sticla 3MTM, care functioneaza pe principiul reflexiei. Reprezinta o metoda eficienta de termoizolatie pentru interior destinata protectiei impotriva supraincalzirii peretilor pe timp de vara si de incalzire rapida a incaperilor pe timp de iarna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura