Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Rehau Briliant Design 70 Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
REHAU BRILIANT DESIGN 70
Descriere
Rehau Briliant Design 70 - profil cu 5 camere

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant-Design reprezinta decizia corecta.

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designuluit. Sistemul fonoizolant, cu adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.


Forme elegante pentru design pretentios
În ceea ce priveste culoarea, ferestrele din profile REHAU Brillant-Design sunt de o mare diversitate, la fel ca si în privinta formei. Pe lânga clasicul alb, sunt disponibile prin vopsire aproape toate culorile RAL.

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea
Izolatia termica excelenta a ferestrelor REHAU Brillant-Design asigura un climat placut locuintei, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge. Datorita adancimii constructive de 70 mm precum si etansarii cu doua garnituri, ferestrele REHAU Brillant-Design tin la distanta frigul, curentul, praful si umezeala. In plus, cele cinci camere de aer actioneaza ca o bariera izolanta intre temperaturile exterioare joase si spatiile interioare incalzite. Rezultatul este o valoare de termoizolatie extrem de mica Uf: 1,3 W/m2K. Ideal pentru constructii noi bazate pe tehnica consumului redus de energie si renovarea constructiilor vechi tinand cont de consumul energetic - si pentru costuri reduse pentru incalzire.

Experienta asigura calitatea
De peste patru decenii REHAU dezvolta si produce sisteme de profile pentru ferestre si fatade. Gândirea inovatoare, functionalitatea practica si calitatea traditionala ridicata a produselor sunt caracteristici care ne reprezinta.
Pentru aceasta expertii de la REHAU folosesc cunostinte valoroase din domeniul constructiilor.

• Adancime constructiva: 70 mm (optional: 80 mm Rame cu design) / garnitura de contact
• Numar camere: 5 camere
• Izolare termica: Uf= 1,3 W/m K (Armare standard)
• Izolare termica: cu armatura cu punte termica: Uf= 1,2 W/m K
• Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)
• Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)
• Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)
• Solutie de constructie a colturilor anticondens
Trimite mesaj
Din Gura in Gura