Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Rehau Euro 70 Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
REHAU EURO 70
Descriere
Rehau Euro Design 70 - profil cu 5 camere

Investiti mult in caminul dumneavoastra. Si doriti ca aceasta sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la ultimul detaliu. Ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, in primul rand daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul. Deoarece ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 completeaza perfect aspectul casei dumneavoastra. Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design ofera in acest sens numeroase optiuni.

Economie de energie prin izolare termica
Cu ajutorul ferestrelor din profile REHAU Euro-Design 70 va simtiti protejati în locuinta dumneavoastra chiar si în anotimpul rece.
Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramâne acolo unde trebuie: în interiorul casei dumneavoastra. Astfel puteti sa va bucurati de confort climatic în locuinta si de o factura mica la costurile de încalzire.
Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuintei si pentru refacerea izolatiei termice la renovarea cladirilor vechi.
Protectie impotriva patrunderii prin efractie
Pentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxat atunci cand sunteti acasa dar si in calatorie, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati.
Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosbit de importanta.
Diferitele sisteme de blocare, precum si alte masuri de siguranta permit stabilirea masurilor de protectie necesare pentru fiecare fereastra din profile REHAU Euro-Design 70 in mod individual.

Adancime constructiva: 70 mm / Garnitura de contact
Numar de camere: 5 camere
Izolare termica: Uf= 1,3 W/m K
Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
Protectie antiefractie: pana la clasa de protectie fonica 2 (DIN V 18054)
Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura