Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate fara compromisuri

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Rehau Euro 60 Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Euro 60
Descriere
Cu suprafata neteda si inclinatiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile Rehau Euro Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta.

Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, ferestrele cu geam termopan sau tripan realizate din profile Euro Design 60 si calitatea sigura a acestora conving si din punct de vedere economic. Bineinteles, Euro Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la întretinere
Ferestrele dumneavoastra trebuie sa va bucure timp îndelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de întretinut.
Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra.


Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
Numar de camere: 3 camere
Izolare termica: Uf= 1,6 W/m K
Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura